COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Profesori Fubright Fellner u takua me Rektorin Bexheti

Dan Fellner, bashkëpunëtor i Qendrës Melikian të Universitetit Shtetëror të Arizonës për Studime Ruse, Euroaziatike dhe Evropës Lindore, në kuadër të programit Fulbright për 5 javë do të ligjëroj në Universitetin e Evropës Juglindore.

Prof. Fellner, sot realizoi një takim me Rektorin Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, me të cilin biseduan për funksionimin e Universitetit, risitë dhe aspekte të tjera akademike.

Ai do të mbajë leksione mbi komunikimet ndërkulturore, sistemet mediatike dhe tema të tjera që lidhen me studimet amerikane në disa lëndë të Fakultetit të Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit.

Programi Fulbright është programi kryesor i shkëmbimit arsimor ndërkombëtar i sponsorizuar nga Departamenti i Shtetit i Sh.B.A-ve.

Google+