COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U nënshkrua Memorandum bashkëpunimi mes UEJL-së dhe Entit Shtetëror të Revizionit

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe Revizori kryesor shtetëror, Maksim Acevski, sot (23.06.2021), në Shkup, nënshkruan Memorandum bashkëpunimi mes të dy institucioneve.

Në kuadër të realizimit të bashkëpunimit të ndërsjellë, Enti Shtetëror i Revizionit do të mundësojë realizimin e punës praktike të studentëve më të mirë, si dhe pjesëmarrjen e disa prej punonjësve si profesionist në mësimdhënie të punës praktike, thuhet në Memorandum

Universiteti i Evropës Juglindore do të sigurojë mbështetje dhe pjesëmarrje profesionale në përgatitjen dhe zbatimin e planeve vjetore për zhvillim dhe trajnim të vazhdueshëm profesional të Entit Shtetëror të Revizionit, si dhe në Programin për provim për revizor/auditor shtetëror të certifikuar.

Të dy palët pajtohen që të bashkëpunojnë në një gamë të gjerë aktivitetesh dhe iniciativash me interes të ndërsjellë me qëllim për të përmirësuar njohuritë dhe ekspertizën, përkatësisht organizimin të forumeve, seminareve, punëtorive, konferencave, konsultimeve, përgatitje të punimeve shkencore, metodave, teknikave dhe instrumenteve për përmirësimin e revizionit.

Google+