COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Telegram ngushëllimi me rastin e vdekjes së Patrick O'Meara zëvendëspresident i Universitetit Indiana

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, në emrin e tij dhe të stafit dërgoi telegram ngushëllimi deri te familja dhe menaxhemnti universitar, me rastin e vdekjes së Patrick O'Meara, zëvendëspresident dhe profesor emeritus i Universitetit Indiana (IU).

“Profesor O'Meara ka qenë njëri nga personat e zëshëm në nisjen dhe zhvillimin e bashkëpunimit mes IU dhe UEJL-së, që nga fillimi, në vitin 2001, në cilësinë e dekanit për Programet e Bashkëpunimit Ndërkombëtar e deri tani si zëvendëspresident.”, thuhet në telegramin e ngushëllimit.

Universiteti i Evropës Juglindore ka humbur një mik dhe përkrahës të madh, kurse Universiteti Indiana një ambasador të vërtet dhe një profesor të përkushtuar në programet e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe marrëdhëniet ndërkombëtare.

Google+