COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Vizitë e drejtorit ekzekutiv të Kolegjit të Biznesit Ndërkombëtar të Mitrovicës në UEJL

Drejtori Ekzekutiv i Kolegjit të Biznesit Ndërkombëtar në Mitrovicë - IBC-M, Prof. Dr. Harri Tuomola, sot (18.03.2021), e vizitoi Universitetin e Evropës Juglindore dhe realizoi takim me Rektorin, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti.

“Në takim përveç se u këmbyen informata reciproke për mënyrën e organizimit e funksionimit të dy institucioneve me ngjashmëri në disa aspekte, por me dallime në madhësi dhe qëndrueshmëri, u bisedua edhe për bashkëpunimin aktual në projektin e përbashkët STAND (Forcimi i autonomisë universitare dhe rritja e përgjegjësisë dhe transparencës së Universiteteve të Ballkanit Perëndimor), nën drejtimin e IBC-M dhe ku UEJL është pjese e konzorciumit të projektit.”, tha Rektori Bexheti

Mbi këtë baze, njëkohësisht u bisedua për format konkrete të bashkëpunimit në projekte shkencore të përbashkëta me donacione ndërkombëtare, posaçërisht atyre nga Komisioni Evropian, ku UEJL është në proces aplikimi dhe e ka ftuar IBC-M për partneritet.

Google+