COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Në UEJL hapet ekspozitë me punimet një semestrale të studentëve të Arkitekturës dhe Dizajnit

Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore, sot (12 shkurt 2021), e shpalli të hapur Ekspozitën me punimet e studentëve të Arkitekturës dhe Dizajnit. Është hera e parë që në Maqedoninë e Veriut organizohet ekspozitë me punime të studentëve të këtij drejtimi që në semestrin e parë.

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, u shpreh i entuziazmuar për suksesin e arritur të studentëve, të cilët janë gjenerata e parë e këtij drejtimi.

“Ju jeni të parët që shkelni shtegun e zhvillimit horizontal të Universitetit, që nënkupton zgjerimit drejt shkencave teknike. “, tha Rektori Bexheti.

Studentët i kanë ekspozuar punimet e tyre një semestrale përmes vizatimeve konkrete arkitektonike; bazë, pamje, prerje karakteristike, model analog i përpunuar druri dhe sipas zgjedhjes edhe model kompjuterik.

Google+