COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori i UEJL-it Abdylmenaf Bexheti zgjidhet anëtar i jashtëm i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, në Kuvendin zgjedhor të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës (ASHAK), është zgjedhur anëtar i jashtëm i kësaj akademie.

“Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës njofton se më 22 dhjetor 2020 në Kuvendin zgjedhor të saj zgjodhi anëtarët e rinj, të rregullt, me korrespondencë dhe të jashtëm”, thuhet në njoftimin e ASHAK-ut.

Zgjedhjen e tij në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, Rektori Bexheti, e konsideron si mirënjohje për punën e tij akademike, shkencore dhe për kontributin e tij në shumë fusha, posaçërisht në fushën e ekonomisë dhe në nxitjen e bashkëpunimit mes institucioneve akademike të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.

Anëtarë të jashtëm, përveç Rektorit Bexheti janë zgjedhur edhe Brian D. Joseph dhe Irena Sawicka.

Linku i njoftimit të ASHAK: https://www.ashak.org/?cid=1,2,820

Google+