COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Studentët e UEJL vizituan Ambasadën e SHBA-ve

Më 2 dhjetor, studentët që ndjekin kursin Hyrje në studimet amerikane nga Departamenti i Gjuhës Angleze në Universitetin e Evropës Juglindore të udhëhequr nga profesorët e tyre Aida Koci, Brikena Xhaferi dhe Hajrulla Hajrullai, vizituan Аmbasadën e SHBA, për një prezantim të shkurtër dhe një shëtitje.

Disa persona nga departamente të ndryshme të Ambasadës janë paraqitur gjatë këtij sesioni: Ryan Rowlands, zyrtar i punëve publike, zëvendësshefi i Misionit në Maqedoni, Tomas Navratil, zyrtari për çështje politike dhe ekonomike, Darren Hultman, zyrtari i burimeve njerëzore  Erin Hamrick, majori Todd Goff nga Zyra për bashkëpunim në sferën e mbrojtjes, zyrtari ndërlidhës me komunitetin, Allison Blackman, Zv/konsulli Charles Hornbostel dhe zyrtari rajonal i sigurisë, Bart Brown. Prezantimet u pasuan nga diskutime të gjalla. Vizita u mbyll me një shëtitje të shkurtër në ndërtesën e Ambasadës. Kështu, Ryan Rowlands tha: "Ky është takimi i parë sipas programit të Ambasadës - nga një seri që ne kemi ndërmend të vazhdojmë në të ardhmen me studentë nga institucionet e ndryshme arsimore në Maqedoni.

Për më shumë informacion dhe fotografi shikoni në linkun e mëposhtëm: http://www.facebook.com/album.php?aid=127924&id=119869762156
Google+