COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U mbajt Konferenca e IV-të Shkencore e Studentëve të Drejtësisë të UEJL-së

Më 23 maj 2020, përmes platformës digjitale Google Meet u mbajt Konferenca e IV-të Shkencore e Studentëve të Fakultetit të Drejtësisë me temë "Reformimi i sistemit juridik - nevojë për anëtarësimin e shteteve të Ballkanit Perëndimor në Unionin Evropian".

Pjesëmarrjes në këtë konferencë ishin studentët e ciklit të dytë dhe të tretë të studimeve master dhe të doktoratës, të cilët i prezantuan punimet e tyre me tema interesante e aktuale nga lëmia e së drejtës penale, të drejtës civile, të drejtës kushtetuese dhe administrative, të drejtës ndërkombëtare dhe nga lëmia e studimeve të sigurisë.

Realizimi i konferencës së këtillë studentore tashmë është bërë një traditë e parvjetshme në Fakultetin e Drejtësisë dhe drejtuesit e këtij fakulteti thonë se kjo konferencë ka një rëndësi të veçantë për studentët e ciklit të dytë dhe të tretë për punën e mëtutjeshme të tyre shkencore.

Koordinator i konferencës së këtij viti ishte Doc. Dr. Blerton Sinani.

Google+