COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U mbajt vebinar për inovacionin dhe ekosistemin e kompanive startup

Në kuadër të lëndës “Zhvillimi profesional i karrierës”, të premten ( 10 prill), me nismë të prof. Azir Aliut, u mbajt vebinar me temë ”Inovacioni dhe ekosistemi i startup-eve”, ku morën pjesë 40 studentë të Universitetit të Evropës Juglindore.

Ligjërues në vebinar ishin: Prof. Dr. Adrian Besimi, Prof. Dr. Gadaf Rexhepi dhe eksperti nga industria z. Viktor Stevkovski.

“Kjo, nuk është hera e parë që në UEJL mbahet një seminar online, por pjesëmarrja e studentëve ishte dukshëm e shtuar, në kushte kur i tërë procesi mësimor mbahet nga distanca.”, tha Prof. Dr. Azir Aliu.

Studentët patën mundësi të mësojnë nga përvoja 15 vjeçare z. Stevkovski, lidhur me mënyrat me efikase të fillimit të një kompanie start-up, për vështirëitë dhe përparësitë, si dhe për krijimin e mjedisit dhe rrjeteve të kompanie startup.

Google+