COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ekipi Ekzekutiv i UEJL-së mbajti mbledhjen e parë online

Ekipi Ekzekutiv i Rektorit, të hënën (16 mars), në Universitetin e Evropës Juglindore e mbajti mbledhjen e pare në kushte të masave të ndërmarra për tu mbrojt nga rreziqet e korona virusit. Në këtë mbledhje ishin të pranishëm disa nga anëtarët e Ekipit Ekzekutiv të Rektorit, kurse ata të cilët nuk mund të ishin të pranishëm fizikisht, morën pjesë duke përdorur platformën online.

Rektori, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti u shpreh i befasuar këndshëm nga angazhimi që kanë treguar stafi akademik dhe studentët, duke u kyçur në platformën online në kushte të jashtëzakonshme.

Anëtarët e Ekipit Ekzekutiv të Rektorit, duke respektuar distancën morën pjesë në mënyrë aktive në të gjitha pikat që u diskutuan në këtë mbledhje, ku u dhanë rekomandime lidhur me procesin mësimor dhe funksionimin e Universitetit në kushte të masave të ndërmarra nga Qeveria, por edhe nga vet Universiteti për tu përballur me efektet e korona virusit.

Me shtrëngimin e masave në luftën për mbrojtje nga rreziqet e korona virusit, Universiteti i Evropës Juglindore ka kufizuar në minimum praninë fizike të stafit, ku në formën e sportelit punojnë vetëm disa shërbime të domosdoshme, ndërsa pjesa tjetër e stafit orarin e punës e realizon online.

Mbledhjet e ardhshme të Ekipit Ekzekutiv të Rektorit, do të vazhdojnë online, ashtu si edhe aktivitetet e menaxhementit deri në fillimin e punës në kushte normale.


Google+