COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Parlamenti dhe Asociacioni Studentor i UEJL-së shënoi 7 dhe 8 Marsin

Parlamenti dhe Asociacioni Studentor, të hënën (9 mars), me një manifestim rasti shënoi 7 dhe 8 Marsin, Ditën e Shkollës së Parë Shqipe dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

Në këtë manifestim ishte i pranishëm rektori i UEJL-së, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe anëtarë të tjerë të manaxhmentit të Universitet.

Për rendësin e kësaj feste foli kryetari i Senatit të Universitetit, Prof. Dr. Nasir Selimi, i cili i veçoi sakrificat që kanë bërë gjeneratat e mëparshme për shkollimin në gjuhën shqipe.

Kryetari i Parlamentit dhe Asociacionit Studentor, Agron Demiri, tha se këto data nuk duhet harruar dhe këtu qëndron edhe dallimi që e bënë UEJL shqip.

Për stafi akademik, administrativ dhe studentët u shtrua koktej rasti.

Galeria e Fotove

Google+