COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

UEJL-i nënshkroi Memorandum Bashkëpunimi me Agjencinë për Zbatimin e Gjuhës

Në kuadër të Konferencës Shkencore “Shumëgjuhësia dhe sfidat e zbatimit të Ligjit të Përdorimit të Gjuhëve në RMV”, sot (20 shkurt 2020), në Shkup, Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL) dhe Agjencia për Zbatimin e Gjuhës, nënshkruan Memorandum bashkëpunimi.

Memorandumi u nënshkrua nga rektori i UEJL-së, Akademik. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe drejtori i Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës, Prof. Dr. Ylber Sela.

Qëllimi i Memorandumit është të iniciojë mbështetjen, realizimin e projekteve të përbashkëta kërkimore; mbështetjen dhe realizimin e veprimtarive të tjera shkencore (konferenca, seminare e botime në fusha me interes të dyanshëm, puna praktike e studentëve);, si dhe shkëmbimin e përvojës lidhur me menaxhimin institucional, në varësi të burimeve dhe potencialit të disponueshëm nga secili institucion.

Konferenca mbahet për nder të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare.

Galeria e fotografive

Google+