COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori Bexheti e takoi ambasadorin slloven Jazbec

Në Universitetin e Evropës Juglindore, sot (26 dhjetor 2019), rektori Akad. Prof. Dr. Adylmenaf Bexheti, e takoi ambasadorin slloven në Maqedoninë e Veriut, Sh.T. Millan Jazbec.

Ata biseduan për bashkëpunimin e deritashëm dhe për mundësitë e zgjerimit në sferën akademike dhe të këmbimit të stafit e studentëve ndërmjet UEJL-së dhe universiteteve Sllovene.

Nga të dy palët, marrëdhëniet e deritashme me institucionet e arsimit të lartë të Sllovenisë u cilësuan si mjaftë të mira në të gjitha aspektet. Ambasadori Jazbec dhe rektori Bexheti, gjithashtu biseduan për rrjedhat e përgjithshme dhe sfidat me të cilat ballafaqohet arsimi i lartë në Maqedoninë e Veriut dhe në Slloveni.

Google+