COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik prezantoi thirrjen e tyre të re publike për grante të bashkëfinancuara

Sot, në kampusin e UEJL-së në Tetovë, Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik - FIZhT, prezantoi thirrjen e tyre të re publike për grante të bashkëfinancuara, të dizajnuara posaçërisht për ndërmarrjet e reja të formuara startup dhe spinoff.

Rektori, Akad. Prof. Dr. Adylmenaf Bexheti hapi aktivitetin duke prezantuar arritjet më të fundit të UEJL-së dhe Parkut Teknologjik në lidhje me ndërmarrësinë dhe punësimin.

Drejtori i Fondit - Jovan Despotovski deklaroi se përzgjedhja e UEJL si nikoqir për këtë ngjarje nuk është rastësi, pasi ky Universitet është një nga përkrahësit dhe kontribuesit më të mëdhenj të fuqizimit të ndërmarrësisë dhe krijimin e mentalitetit startup midis studentëve të tij.

Google+