COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Studentët e Fakultetit të biznesit dhe ekonomisë UEJL Shkup, në mësim klinik në Bankën popullore të RMV

Studentët e viti i dytë të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë (FBE) në UEJL - Shkup, në suaza të lëndës së Makroekonomi nën udhëheqjen e Prof. Dr. Jeton Mazllami, të premten (13 dhjetor 2019), realizuan mësimin klinik në Bankën Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut (BPRM).

Studentët u pritën nga zëvendësguvernatori i BPRM-së z.Fadil Bajrami si dhe stafit të tij. Ai shprehi gatishmërinë e rritjes së bashkëpunimit të BPRM me FBE duke stimuluar studentët e mire të kyçen në punë praktike në BPRM si dhe të ndjekin konkurset e ndryshme të BPRM.

Grupi i studentëve më pas pati rastin të dëgjojnë ligjëratën nga eksperti i ekonomisë monetare në BPRM, MSc. Gani Ramadani me temë: “Politika monetare e bankës popullore të Maqedonisë së veriut, Analizë krahasimore e projeksioneve makroekonomike 2019/2020”.

Në fund të ligjëratës, studentët u përfshinë në mënyrë aktive me pyetje dhe komente tejet konstruktive. Prof. Jetoni në emër të studentëve të FBE/UEJL-së, si dhe në emrin e tij personal falënderoi ligjëruesin dhe zëvendësguvernatorin së bashku me kabinetin e tij për mikpritjen tejet të ngrohtë. Më pas, studentët e vizituan muzeun e parave të vjetra në Shkup.

Galeria e fotografive ->

Google+