COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjëratë e ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi për studentët e vendit dhe ndërkombëtar

Në kuadër të programit për mësim klinik në studimet master, në lëndën Ekonomia Menaxheriale, programi në gjuhën angleze për studentët e vendit dhe ndërkombëtar ishte i ftuar ministri i Ekonomisë se Republikës se Maqedonisë së Veriut, z. Kreshnik Bekteshi.

Në ligjëratës e tij ministri Bekteshi prezantoi lidhur me “Politikën industriale dhe planin e rritjes ekonomike të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Gjatë ligjëratës interaktive studentët patën mundësi që për së afërmi të komunikojnë me ministrin Bekteshi dhe të shtrojnë pyetje drejtpërdrejtë, si dhe të bëjnë komente lidhur me temat e menaxhimit ekonomik dhe ndikimit të rregulloreve dhe politikave ekonomike në zhvillimin e biznesit dhe ekonomisë. Një mundësi e shkëlqyer për të kombinuar dijen teorike me praktikën në jetën reale.

Google+