COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Studentët e Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë e vizituan Komisionin e Letrave me Vlerë dhe Bursën e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Të martën më 10 dhjetor 2019, një grup i studentëve të studimeve deridiplomike të drejtimit Financa dhe kontabilitet, si dhe të masterit, të drejtimit Financa për menaxher të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë (FBE), nën udhëheqjen e Prof. Dr. Jeton Mazllami e vizituan Komisionin e Letrave me Vlerë dhe Bursën e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në Komisionin e Letrave me Vlerë, studentët u pritën kryetarja e këtij komisioni Nora Aliti , e cila i njohu ata me punën e komisionit, historikun si dhe me procedurat e mbikëqyrjes së tregtimit me letrat me vlerë. Studentët patën mundësi që ta shohin procesin e mbikëqyrjes së drejtpërdrejtë të tregtimit të fletë aksioneve dhe fletë obligacioneve të Bursës së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në Bursën e Republikës së Maqedonisë së Veriut, studentët u pritën nga Msc. Katica Bozhinovska, e cila mbajti prezantim lidhur me Bursën dhe formën elektronike të tregtimit.

Përfaqësuesit e të dy institucioneve u shprehën falënderues për vizitën e studentëve të UEJL-së dhe theksuan se këto vizita duhet të vazhdojnë dhe bashkëpunim të zgjerohet në të ardhmen.

Galeria e fotografive ->

Google+