Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Profesoresha e njohur dhe me ekspertizë ndërkombëtare Vigjilenca Abazi ligjëruese në UEJL në lëndën modulare E drejta penale ndërkombëtare

Vigjilenca Abazi, profesoreshë në Fakultetin e Drejtësisë dhe koordinatore e Qendrës për Hulumtime Evropian në Universitetin e Mastriht-it, nga e hëna (2 dhjetor 2019), po qëndron në Fakultetin e Drejtësisë të UEJL-së, si ligjëruese e lëndës modulare E drejta penale ndërkombëtare.

Profesoresha Vigjilenca Abazi ka ligjëruar në disa nga universitetet më të njohura amerikane dhe evropiane, edhe atë: në Universitetin e Harvardit, Universitetin e Kolumbisë. Universitetin e Kopenhagës, Universitetin e Parisit, etj.

Ligjëratat, por edhe kualifikimi i saj si eksperte e legjislacionit kushtetues dhe institucional të BE-së, pritet t’i pajisë studentët tanë me përvojë ndërkombëtare, por edhe t’i njoftojë ata me praktikën ligjore të BE-së.

Google+