Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ambasadorja e Japonisë Keiko Haneda vizitoi UEJL-in

Ambasadorja e Japonisë në Maqedoninë e Veriut, Sh.S. Keiko Haneda, sot realizoi një vizitë në Universitetin e Evropës Juglindore. Ambasadorja Haneda u prit nga rektori i UEJL-së, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, i cili e njoftoi me zhvillimin dhe perspektivat e Universitetit.

Ambasadorja Haneda tregoi për eksperiencën e universiteteve japoneze, posaçërisht në komponentin e bashkëpunimit me bizneset e sektorit privat. Në këtë aspekt, ajo u befasua nga qasja konceptuale e UEJL-së, në kushtet ballkanike.

Në takim, rektori Bexheti e inicioi mundësinë e bashkëpunimit në sferën e transferimit të përvojave të institucioneve të arsimit të lartë nga Lindja e Largët, në këtë rast nga Japonia, posaçërisht në sferën e TI-së dhe inovacioneve në kuptimin e zhvillimeve të kurikulave dhe programeve të reja në përputhje me kërkesat e tregut të punës.

Galeria e Fotove ->

Google+