COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Arsimtarë nga Shqipëria dhe Kosova morrën pjesë në seminarin e Katedrës së gjuhës angleze

Arsimtarë nga Shqipëria dhe Kosova morrën pjesë në seminarin e Katedrës së gjuhës angleze

Të shtunën (21 shtator), Departamenti i Gjuhës Angleze i FGJKK mirëpriti mbi 40 arsimtar të shkollave të mesme nga Maqedonia e Veriut dhe Kosova në një punëtori/seminar mbi metodologjinë e mësimit në anglisht.

Një pikë e veçantë e krenarisë është se të dy seancat u drejtuan nga ish – doktorantë të angleze të UEJL –së Dr. Alma Lama dhe Dr. Emin Idrizi. Seminari ishte një shkëmbim produktiv i praktikave të mira dhe përvojës praktike dhe ishte pjesë e përpjekjeve të vazhdueshme të Departamentit të Anglisë për kontribut ndaj komunitetit.

Google+