COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Brikena Xhaferi merr pjesë në konferencën ndërkombëtare për EFL zhurnalin aziatik

Doc.Dr. Brikena Xhaferi nga Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit –Departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze participoi në konferencën ndërkombëtare aziatike në Izmir të Turqisë. Kjo konferencë ndërkombëtare u organizua nga Zhurnali aziatik i anglishtes si gjuhë e huaj dhe Universiteti Dokuz Eylül më 14-18.10. 2009.


Qëllimi i kësaj konference ishte që ti bashkojë ekspertët nga e gjithë bota për të këmbyer pikëpamjet e tyre për çështje që kanë të bëjnë me anglishten si gjuhë internacionale.

Zhurnali aziatik i anglishtes si gjuhë e huaj është njëri nga zhurnalet më të preferuara në botë për mësimdhënien dhe mësimin e anglishtes. Ky Zhurnal ofron një forum unik, i cili u dedikohet diskutimeve rreth anglishtes si gjuhë internacionale.

Doc. Dr. Brikena Xhaferi ligjëruese në UEJL-në prezantoi punimin e saj me temë:”Studim empirik në strategjitë e mësimit te fjalëve nga studentët e UEJL-së: Metodat, rezultatet dhe rekomandimet për të ardhmen”.
Google+