Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori Bexheti takoi guru-në në fushën e inteligjencës artificiale Prof. Peter Robinson nga Universiteti i Kembrixhit

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, të martën (28 maj 2019), e takoi Prof. Peter Robinson nga Universiteti i Kembrixhit (Mbretëria e Bashkuar)), i cili është njëri ndër guru-të në fushën e inteligjencës artificiale/robot ikës se implementuar dhe kompjuterëve afektiv.

Rektori Bexheti, gjatë takimit, përpos shkëmbimit të informatave në fushën e hulumtimeve të zbatuara, bashkëpunimit me industrinë dhe komunitetin e biznesit, bisedoi edhe për format e mundshme të bashkëpunimit në të ardhmen e afërt me Fakultetin e Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore të UEJL-së.

Google+