Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Profesorët nga Universiteti Xhiatong e vizituan UEJL-në

Një delegacion i Universitetit Xhiatong (Jiaotong) i përbërë nga profesorët Wu Xuan (pergjegjese e Zyrës së regjistrit dhe marrëdhënieve ndërkombëtare), dhe Fan Dan (curriculum development) sot (15 maj 2019) qëndruan në Universitetin e Evropës Juglindore.

Qëllimi i vizitës ishte shqyrtimi i potencialit të bashkëpunimit mes dy universiteteve, kurse vizita realizohet pas vizitës që një delegacion i UEJL-së ia bëri Universitetit Xhiaotong.

Delegacioni kinez u prit nga rektori i UEJL-së, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, i cili i njoftoi me mënyrën e funksionimit të Universitetit, strukturën e programeve studimore, kapacitetet hulumtuese dhe pozitën që ka ky institucion në sfereën e arsimit në vend dhe më gjerë në rajon.

Delegacioni kinez realizoi takime me prorektorin për Planifikim dhe Ndërmarrësi, Prof. Dr. Besnik Fetai, përgjëgjësin e Zyrës për marrëdhënie ndërkombëtare, Bujar Sinani, profesorët Endrju Godspid dhe Elena Spirovska nga Qendra e Gjuhëve, Burbuqe Kaprolli, nga Qendra e Karrierës dhe përfaqësues të Parkut Teknologjik.

Google+