Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Takim për krijimin e Rrjetit Ballkanik të Bioetikës

Sot (9 maj), Prof. Dr. Mentor Hamiti, Udhëheqës i Njësisë së Maqedonisë së Veriut (Universiteti i EJL-së Tetovë) i Rrjetit Ndërkombëtar të Kryetarit të UNESKO-s në Bioetikë (Haifa) dhe Drejtorit të Kampusit të UEJL-së në Shkup, Prof. Veland Ramadani patën një takim me Prof. Ivica Kelam, Udhëheqës i Njësisë Kroate (Osijek), Dr. Miftar Zenelaj, Shef i Qendrës Spitalore dhe Universitare Klinike të Kosovës dhe Prof. Dejan Donev, Udhëheqës i Njësisë së Maqedonisë (Shkup, FZF).

Qëllimi i këtij takimi ishte nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit ndërmjet këtyre njësive, si pikënisje për krijimin e Rrjetit Ballkanik të Bioetikës në të ardhmen e afërt.

Google+