Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U mbajt Konferenca e Tretë Rajonale e Studentëve të Fakultetit të Drejtësisë

Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Evropës Juglindore, të premten (3 maj 2019), e mbajti Konferencën e Tretë Rajonale Shkencore me studentët e ciklit të dytë dhe të tretë të studimeve me temë "Juristet e rinj dhe ardhmëria e së drejtës".

Sipas koordinatores së kësaj konference, PhD asistentes Albana Metaj - Stojanova, të drejtë pjesëmarrjeje në këtë Konferencë me punimet e tyre shkencore kishin studentët e ciklit të dytë – master dhe të ciklit të tretë – PhD, të cilët hulumtimet e tyre i prezantuan të ndarë në tre sesione, varësisht nga lëmia e punimeve: sesionin penal, sesionin civil dhe sesionin kushtetues e ndërkombëtar.

Punimet e prezantuara në Konferencë, pas përfundimit të procesit të vlerësimit të tyre të dyfishtë nga profesorët e Fakultetit Juridik, do të botohen në Librin e Procedimeve të Konferencës.

Në këtë Konferencë morën pjesë studentë nga Maqedonia, Shqipëria dhe Kosova, të cilët shkëmbyen dhe krahasuan eksperiencat e tyre shkencore në lëminë juridike.

Google+