Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori Bexheti takoi ALUMNI-in e UEJL-së Agon Memedi, hulumtues në Universitetin e Paderborn-it në Gjermani

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, sot (28 mars 2019) e takoi Agon Memedin, Alumni i universitetit tonë, i cili është i punësuar si hulumtues në Institutin “Heinz Nixdorf” në Universitetin e Paderborn, ku njëkohësisht i vazhdon studimet e doktoratës në këtë universitet.

Qëllimi i takimit ishte intestifikimi i kontakteve me ALUMNI-të, të cilët punojnë dhe kanë zhvilluar karrierë të suksesshme në kompani dhe universitete prestigjioze jashtë vendit. Po ashtu, u diskutua për mundësinë e krijimit të ALUMNI organizatës së studentëve të UEJL-së jashtë vendit, e cila do të forconte lidhjet me universitetin amë.

Universiteti i Evropës Juglindore, do të vazhdoj me promovimin dhe afrimin e të gjithë ALUMNI-t për të kontribuuar dhe për të qenë pjesë e pandashme e zhvillimit të Universitetit.

Google+