COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Takim i rektorit Bexheti me përfaqësues të Kolegjit “Yahja Kemal”

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, priti në një takim drejtorin e Kolegjit “Yahya Kemal”, Muhamet Bahçe dhe Suriya Tauk, përgjegjës i Marrdhënive me Publikun (PR).

Qëllimi i këtij takimi ishte që të shihen mundësit e bashkëpunimit të të dyja institucioneve arsimore.

“Kolegji “Yahya Kemal” është një ndër institucionet e arsimit mesëm, prej ku UEJL-ja rekruton gjithnjë e më shumë studentë të cilësisë rritëse, posaçërisht në shkathtësitë gjuhësore (gjuhet e huaja-anglisht e gjermanisht) dhe shkencave teknologjike, që ato i bartin nga sistemi paraprak i arsimit.”, theksoi rektori Bexheti.

Sistemi i garave të nxënësve që ato kultivojnë, ka krijuar shpirt garues dhe vetëbesim te moshat e reja, si dy parakushte të suksesit në ngritjen e mëtejme arsimore dhe akademike.

Google+