COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori i UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti vizitoi UEJL-në

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdymenaf Bexheti, sot priti në një takim rektorin e Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti.

Gjatë takimit u bisedua për shumë çështje të arsimit të lartë, kryesisht në drejtim të thellimit të bashkëpunimit të ndërsjellë akademik. Të dy rektorët biseduan edhe për sfidat me të cilët ballafaqohen këto dy institucione të larta arsimore, si dhe për shkëmbimin e përvojave në funksion të arritjeve dhe zbatimit të standardeve ndërkombëtare në mësimdhënie. Rektori Bexheti e njoftoj homologun e tij lidhur me planet zhvillimore të universitetit dhe synimet që ky institucion dëshiron t’i arrijë. Akademik Bexheti falënderoi rektorin e UT-së, për mbështetjen bashkëpunuese, si dhe për dhuratën me emblemën themeluese të Universitetit të Tetovës

Ky ishte takimi i parë zyrtarë mes të dy rektoreve, pas zgjedhjes së akademik Abdylmenaf Bexheti, rektor i UEJL-së.

Google+