Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ambasadori slloven Sh.T. vizitoi UJEL-në

Të mërkurën (3 tetor), rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, priti në një takim ambasadorin slloven në Maqedoni, Sh.T. Millan Jazbec.

Në takim, u bisedua për tema të interesit të përbashkët në funksion të afirmimit të vlerave dhe standardeve evropiane në arsimin sipëror.

Ambasadori Jazbec, u shpreh se bashkëpunimi i UEJL dhe institucioneve sllovene të arsimit është në nivel shumë të lartë.

Rektori Bexheti, foli për prioritet e UEJL-së në periudhën që vjen, duke e vënë theksin në bashkëpunimin konkret me universitetet sllovene, në funksion të krijimit të programeve të përbashkëta studimore dhe në realizimin e projekteve të përbashkëta arsimore.

Google+