COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

InnoTel AB dhe UEJL, nënshkruan memorandum mirëkuptimi për zhvillimin e softuerit për internetin e gjerave

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe Piter Lindberg (Peter Lindberg), përfaqësues i kompanisë suedeze InnoTel AB , të martën (26 shtator 2018), nënshkruan Memorandum mirëkuptimi.

Qëllimi i këtij memorandumi mirëkuptimi (MM) është të krijojë një marrëdhënie bashkëpunimi ndërmjet Innotel dhe UEJL. Të dyja palët në këtë MM, i ndajnë qëllimet e zhvillimit të mundësive të bashkëpunimit për akademinë, industrinë dhe organizatat qeveritare brenda zhvillimit të softuerit për lidhje/komunikim për internetin e gjërave.

Po ashtu, memorandumi, do të konkretizohet me një marrëveshje reciproke sponsorizimi para fillimit të semestrit dimëror 2018, për studentët e magjistraturës në Universitetin e Evropës Juglindore.

Google+