Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori Bexheti takohet me delegacionin amerikan të liderëve të rinj

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akademik Abdylmenaf Bexheti, të mërkurën (29 gusht 2018), në UEJL- Shkup i shoqëruar nga Prof. Besa Arifi, u takua me delegacionin e Këshilli Amerikan të Liderëve të Rinj Politikë (American Council of Young Political Leaders).

Rektori Bexheti, delegacionin amerikan e njoftoi me rrjedhat aktuale në Universitetin e Evropës Juglindore dhe me mundësitë e përfshirjes së stafit tonë akademik në reformat e sistemit gjyqësor në vend.

Delegacioni amerikan po qëndron në Maqedoni, në kuadër të programit “SHBA-të për Maqedoninë”, i cili zbatohet nga Departamenti për marrëdhënie me jashtë i Ambasadës së SHBA-ve, në Maqedoni.

Gjatë qëndrimit në Maqedoni, delegacioni amerikan, do të takohet me të gjitha institucionet relevante të drejtësisë.

Google+