Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Forcohet bashkëpunimi UEJL-Alumni

Të diplomuar (ALUMNI) nga Universiteti i Evropës Juglindore, janë takuar të enjten (22 maj 2014), në objektin e Universitetit në Shkup, për të biseduar për bashkëpunimin e mëtutjeshëm, në kuadër të strategjisë së universitetit për të forcuar lidhjet e ndërsjella.

“E dini pse Universiteti ynë është i suksesshëm. Sepse ju jeni pjesa që e bëni të suksesshëm atë. Suksesi në karrierën tuaj, në profesionin tuaj e bënë këtë universitet edhe më të suksesshëm”, tha provosti Prof. Dr. Endrju Godspid.

Këshilltari i rektorit për marrëdhënie me publikun dhe komunikim, Demush Bajrami, tha se ideja kryesore është që ne sot të takohemi, bisedojmë dhe t’i shohim mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.

“Të diplomuarit tanë më së miri dëshmojnë për punën e përbashkët në drejtim të cilësisë dhe profesionalizmit. Ata janë të suksesshëm në profesionet e tzre dhe kanë bërë karrierë të dukshme për të gjithë”, tha Bajrami.

Takimi i të diplomuarve të UEJL-së do të jetë tradicional dhe realizohet pas takimit me ALUMNI-n nga Kosova.

Google+