Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë vizituan kompaninë "ALBAFONE"

Studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë vizituan kompaninë "ALBAFONE"

Studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë (UEJL), Qendra në Shkup, më 14.05.2014, në kuadër të programit të lëndës "Menaxhimi i marketingut", të cilën e ligjëron Doc.Dr. Veland Ramadani, vizituan kompaninë "ALBAFONE" (Operatori i 4-të i telefonisë mobile në Maqedoni). Studentët u pritën nga menaxheri gjeneral, z. Ardian Hoxha dhe stafi menaxhues i kompanisë, të cilët prej së afërmi i informuan ata me sfidat, peripecitë dhe përfitimet që sjell posedimi dhe menaxhimi i një biznesi i kësaj natyre.

Google+