Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

"Leximi dhe të rinjtë”

Dita Botërore e Librit

Aktiviteti "Leximi dhe të rinjtë” do mbahet me 24.04.2019 (e mërkurë) ora 12:00, në hapsirat e biblotekës UEJL.

Pjesëmarrës do të jenë:
1. Mr.Donika Bakiu albanologe (autore e studimit):” Sa lexojnë të rinjtë sot”
2. Elmedina Abdulahi - (autore e studimit): "Biblioteka si pasqyrë e shoqërisë"
3. Njomza Imeri Ismaili- drejtoreshë e bibliotekës “ Koço Racin” , Tetovë
4. Doc.dr. Merale Veseli - profesoreshë e gjuhës shqipe në UEJL

Pas prezantimit të Donika Bakiut dhe Elemedina Abdulahit do të ketë debat me të pranishmit, si dhe do bëhet shpërndarja e disa librave për studentët më të rregulltë në biblotekën e UEJL-së dhe në biblotekën e qytetit.

Google+