COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!


Lajmet e fundit Më shumë ❱

Instituti “Maks van der Shtul” fiton projektin e parë bilateral nga Ministria e Jashtme e Francës

14 korrik 2021, Projekti ESPLORADO (Zhvillimi i ndërkombëtarizimit dhe qasjes ndërdisciplinare në programe studimore dhe kërkime shkencore) i punuar nga ekipi i përbërë nga Veli Kreci, Albulena Halili dhe Bujar Sinani, në kuadër të Institutit “Max van der Stoel”, Universiteti i Evropës Juglindore dhe Frédéric Spagnoli, Frédéric Peneau dhe Julia Wyssling nga Universiteti Franche-Comté në Francë, ka marrë miratimin e Ministrisë Franceze të Punëve të Jashtme dhe Evropës. Ai është përzgjedhur në mesin e tridhjetë aplikimeve nga i tërë Ballkani Perëndimor dhe do të mbështetet nga Fondi i Solidaritetit për projekte inovative, shoqëritë civile, Frankofoninë dhe zhvillimin njerëzor që funksionon në kuadër të kësaj ministrie.

14 korrik 2021
Google+