COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Важна информација

Почитувани членови на кадарот,

Ве информираме дека врз основа на околностите создадени од интензитетот на пандемијата Ковид-19 како и препораките и мерките на Владата за што е можно помалку директен контакт со цел да се спречи ризикот и да се придонесе за надминување на состојбата колку што е можно поскоро продолжуваме со работата он-лајн според претходните инструкции.

Во оваа прилика би сакал и да ве известиме дека овој режим првично поставен пред две недели, до денес (24.3.2020), продолжува до надминување на причините за оваа имплементација. Во исто време, сакаме да ве мотивираме да продолжите, па дури и да ја зголемите вашата интерактивност и барањата до академскиот кадар, кои исто така се посветени на минимизирање на повеќето загуби од ова заедничко зло.

За понатмошно делување повторно ќе ве информираме.

Останете дома,безбедни и во добро здравје!

Ректор,

Акад. проф. д-р Абдулменаф БеџетиGoogle+