Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ambasadori i Republikës së Kosovës vizitoi UEJL

Rektori i UEJL-së, Prof. dr. Zamir Dika, sot (7 dhjetor 2010), zhvilloi një takim me ambasadorin e Republikës së Kosovës në Maqedoni, SH.T. Skender Durmishi.
Në takim morën pjesë edhe prorektori për hulumtime dhe promovim, prof. dr. Blerim Reka dhe prorektori për zhvillim dhe planifikim, prof. dr. Abdylmenaf Bexheti.
Rektori prof. dr. Zamir Dika e njoftoj ambasadorin Durmishi me zhvillimin e deritashëm të universitetit dhe bashkëpunimin që ka me universitetet e Kosovës. Po ashtu, në këtë takim u bisedua edhe për zhvillimin dhe intestifikimin e mëtutjeshëm të bashkëpunimit ndëruniversitarë.
Google+