Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Brikena Xhaferi dhe Gëzim Xhaferi morën pjesë në Konferencën ndërkombëtare për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën në Universitetin e Beogradit

Doc. dr. Brikena Xhaferi, dhe Prof. Dr.Gezim Xhaferi nga 26-28 Nëntor 2010, morën pjesë në Konferencën ndërkombëtare për gjuhën, letërsinë dhe kulturën me temën “HULUMTIMI NE FILOLOGJI SOT” e organizuar nga Fakulteti Filologjik, Universitetit të Beogradit
Ata u paraqitën me punimin shkencor “Motivimi për mësimin e gjuhës së huaj dhe dallimet në moshë” (Rasti i Maqedonisë).
Të gjitha prezantimet do të botohen në përmbledhjen e Konferencës të lartpërmendur.
Google+