COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Një punim shkencor i Prof. Dr. Izet Zeqirit botohet në Bibliotekën Universitare të Munihut

Ligjëruesit e Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL), tashmë gjithnjë e më tepër janë të pranishëm me publikimet e tyre në revista të ndryshme ndërkombëtare. Kështu, punimi "Një vështrim teorik i ndërlidhjes në mes të sipërmarrësisë dhe menaxhimit strategjik" i Prof. Dr. Izet Zeqirit, është botuar në Revistën e MPRA të  Bibliotekës Universitare të Munihut, Gjermani (kodi ID 21943 më 12.04.2010).

Revista, gjithashtu mund të gjendet në EconPapers, Swedish Business School at Örebro University and Ideas. Punimi e vendos theksin mbi dobinë midis sipërmarrësisë dhe menaxhimit strategjik. Shkaqet e veprimit individual sipërmarrës dhe të procesit të menaxhimit strategjik përbëjnë interesin kryesor të studiuesit. Këtu, janë trajtuar si sipërmarrësi individual ashtu dhe mjedisi që lidhet me motivet e sjelljes individuale të sipërmarrësit.

 

Linku i përhershëm për këtë punim është  http://mpra.ub.uni-muenchen.de/21943/

Google+