Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Dr. Dina Modestus NZIKU ligjëroi para studentëve të UEJL-së

Në organizim të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë, të enjtën (26.05.2023) para studentëve ka ligjëruar Dr. Dina Modestus Nziku, lighëruese në University of West Scotland, Skoci.

Tema e ligjëratës kishte të bënte me mundësitë ndërmarrëse, si dhe me politikat dhe strategjitë e qeverive për promovimin e ndërmarrësisë në vendet në zhvillim.

Dr. Nziku ka qenë folëse kryesore në konferenca të shumta shkencore dhe ka ligjëruar në institucione dhe universitete të ndryshme në Evropë dhe Afrikë.

Studentët patën mundësi të dëgjojnë përvojën dhe ekspertizën e Dr. Nziku, por edhe të parashtrojnë pyetje për çështjet që u shqyrtuan në ligjëratë.

Google+