Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Vizitë e Bordit të Arsimit të Vjenës në UEJL

Në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar, që UEJL realizon në projekte të përbashkëta, sot (6 mars 2023), një delegacion i Bordit të Arsimit i Vjenës dhe Qendrës për Bashkëpunim Ballkanik “Loja” realizuan një takim me rektorin e Universitetit të Evropës Juglindore, Akad.Prof.Dr. Abdylmenaf Bexheti.

Qëllimi i vizitës ishte institucionalizimi i lëndës për Edukimin multikulturordhe zbatimi i një planprogrami universitar për edukimin ndërkulturor dhe një qasje jo e dhunshme ndaj transformimit të konflikteve në trajnimet formale dhe joformale të stafit të ardhshëm akademik në fakultetet pedagogjike.

Google+