COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Urime 28 Nëntori!

Urime 28 Nëntori!

Nëntori na bashkon të gjithëve, na bënë të reflektojmë për të kaluarën dhe të ardhmen tonë të përbashkët. Në këtë rrugë, që kemi ecur dhe që do të ecim, arsimi është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit tonë si komb.

Urime 28 Nëntorin të gjithë shqiptarëve, Ditën e Pavarësisë dhe Ditën e Flamurit Kombëtar! Zhvillim të qëndrueshëm, begati e mirëqenie për të gjithë shqiptarët!

Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti

Rektor i Universitetit të Evropës Juglindore

Google+