Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi për tërheqjen e studentëve potencial nga Lindja e Mesme

Rektori i Universiteti i Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe Konsulli i Përgjithshëm i Nderit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Siri, z. Mazen I. Hammour, sot (25 tetor 2022), nënshkruan Memorandum bashkëpunimi për ndërkombëtarizimin e programeve studimore.

Qëllimi i këtij Memorandumi është promovimi i programeve studimore të UEJL-së në gjuhën angleze për studentët potencial në vendet e Lindjes së Mesme.

Universiteti i Evropës Juglindore ka përshpejtuar aktivitetet për ndërkombëtarizimin e programeve studimore dhe marrëveshje të këtilla janë nënshkruar edhe me organizata të tjera, që promovojnë studimet në këtë institucion.

Google+