COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Takim i #Skillsnext Qendrës me Fondin për Inovacion dhe Menaxhmentin e UNDP-së

Një delegacion i Fondit për Inovacion, i udhëhequr nga Irena Gjorgievska dhe i UNDP-së, i udhëhequr nga Suzana Ahmed, të enjten (21 tetor 2021), e vizituan Qendrën SkillsNext në UEJL. Delegacionet në fjalë realizuan takim me përfaqësuesit e Qendrës dhe menaxherin e projektit Prof. Dr. Azir Aliu.

“Qëllimi i takimit ishte definimi i strategjisë për digjitalizim të institucioneve në nivel nacional. “, tha Prof. Aliu.

Në këtë takim morën pjesë hulumtues të shumtë nga Maqedonia e Veriut, të cilët prezantuan gjetjet e tyre lidhur me hendekun që ekziston në sektorë të ndryshëm dhe u diskutuan strategjitë dhe masat që duhet ndërmarrë për të shtuar dhe përmirësuar procesin e digjitalizimit institucional.

Google+