COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori Bexheti nënshkroi Marrëveshjen për grantin Erasmus+ për vitin akademik 2020-21

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe drejtori në detyrë i Agjencisë Nacionale për Programe Arsimore Evropiane dhe Mobilitet, sot (23 dhjetor 2020), në Shkup nënshkruan Marrëveshjen për Erasmus+ grantin për vitin akademik 2020-21 për shkëmbimin e studentëve dhe stafit akademik e administrativ.

Nënshkrimi i kësaj marrëveshjeje u bë në kuadër të konferencës nacionale, që u mbajt sot në Shkup, të organizuar nga Agjencia Nacionale për Programe Studimore Europiane dhe Mobilitet.

Në këtë konferencë janë prezantuar rezultatet e programit Erasmus për periudhën 2014-2020,sikur edhe risitë për skemën e re programore për vitet 2021-2027, që parasheh një buxhet të përgjithshëm prej rreth 28 miliardë euro.

Rektori Bexheti, gjatë konferencës potencoi se duhen bërë përpjekje që këto mjete të shfrytëzohen maksimalisht, duke konfirmuar se UEJL-i është i përgatitur për t'u ballafaquar me kërkesat dhe trendet globale të arsimit ndërkombëtar.

Google+