Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U mbajt diskutim për librat Namaste

Në Universitetin e Evropës Juglindore, sot (5 qershor 2019), u mbajt diskutimi për librat Namaste dhe çështjen e ndërtimit të një qytetarie globale përmes promovimit të diversitetit si vlerë.

Panelist ishte z. Sunor Verma, i cili shpalosi shumë fakte lidhur me këto libra, porosinë që ato e përcjellin dhe se si ato kanë ndikuar në botëkuptimin e gjërave në nivel global.

Në këtë diskutim, morën pjesë studentë dhe staf të universitetit, ku patën mundësi drejtpërsëdrejti të dëgjojnë detaje të shumta për librat Namaste dhe qytetarinë globale.

Google+