Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Kompania “Ecolog” mbajti takim për karrierë me studentët e UEJL-së

Studentët e Universitetit të Evropës Juglindore, në organizimin të Qendrës së Karrierës, të martën (26.03.2019), realizuan takim për karrierë me kompaninë e suksesshme “Ecolog”. Për risitë, mundësitë dhe aktivitetet e kësaj kompanie prezantoi, Mislim Asipi udhëheqësi i Burimeve Njerëzore.

Studentët, u interesuan për punën që bën kjo kompani, si dhe me procedurat për aplikim për punë, apo punë praktike.

Takimi u mundësoi studentëve të zgjerojnë perspektivën e njohurive të studentëve në raport me aktivitetet e ndryshme të biznesit, që luajnë rol të rëndësishëm në ndërtimin e karrierës së tyre në të ardhmen.

Google+