Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori i UEJL-së e vizitoi Universitetin Ndërkombëtar të Ballkanit

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Xhevair Memedi, të hënën (25 mars 2019), vizituan Universitetit Ndërkombëtar të Ballkanit dhe u takuan me rektorin e këtij universiteti, Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem.

Ata këmbyen informacione rreth procesit të vazhdueshëm arsimor në të dy universitetet dhe diskutuan mbi sfidat dhe projektet e të dy universiteteve të orientuara drejt përmirësimit të cilësisë së arsimit të lartë dhe ndërkombëtarizimit. Ata, gjithashtu ranë dakord të intensifikojnë bashkëpunimin midis UNB-së dhe UEJL-së në fusha me interes të ndërsjellë dhe në këtë drejtim shprehën gatishmërinë e tyre për të adresuar idetë e përbashkëta dhe për të shkëmbyer përvojën dhe praktikat më të mira.

Takimi përfundoi me një vizitë të shkurtër në mjediset e kampusit të UNB-së.

Google+