Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Nisi fushata për përfshirjen më të madhe të femrave në TIK

Në kuadër të fushatës së vetëdijesimit për përfshirjen më të madhe të femrave në fushën e teknologjive informatike, sot (25 mars 2019), në UEJL-Shkup, u mbajt takimi i parë me temë: "Suksesi i femrave shqiptare në fushën e TIK-ut"

Në këtë takim, morën pjesë profesorë të informatikës, që ligjërojnë në shkollat e mesme në Shkup, si dhe nxënës të viteve të katërta nga këto shkolla.

Profesorët dhe nxënësit patën mundësi të dëgjojnë përvojën e katër femrave të suksesshme në TIK, si dhe për rrugën e ngritjes së tyre në karrierë.

Google+