Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U prezantuan programet ndërkombëtare të studimit: Fullbrajt dhe Erasmus +

Përfaqësues të ambasadës amerikane në Shkup, të martën (5 mars 2019), para studentëve të Universitetit të Evropës Juglindore prezantuan mundësit e studimit në SHBA-të, nëpërmjet programit Fullbrajt (Fullbright).

Në të njëjtën kohë, përfaqësues të zyrës ndërkombëtare të UEJL-së, i prezantuan mundësitë e studimit në kudër të programit Erasmus +, me theks të veçantë mundësitë për realizimin e punës praktike në kompani, apo institucione të tjera evropiane.

Studentët, të cilët i kanë shfrytëzuar këto programe, e prezantuan përvojën e tyre, duke i veçuar përfitimet, si në studime ashtu edhe në zgjerimin e horizonteve dhe njohjes me kultura të ndryshme.

Google+